ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

     Με την μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων σε δερμάτινα για τον άνδρα και για την γυναίκα, με τη δυνατότητά μας για γρήγορη και υπεύθυνη παραγωγή στα μέτρα σας, καθώς και τις ανταγωνιστικές τιμές, η LAPEL σήμερα είναι η κυρίαρχη εταιρεία στα δερμάτινα ρούχα και με το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων δερμάτινων ρούχων στη Ελλάδα.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ LAPEL

image
image

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ

     Η αναμφισβήτητη ποιότητα των δερμάτινων LAPEL, αποτέλεσμα των υψηλών standards επιλογής των δερμάτων του σχεδιασμού και της ραφής, αποτελούν τα βασικά στοιχεία υπεροχής των δερμάτινων LAPEL έναντι του ανταγωνισμού.
    Κύρια αρχή μας στη LAPEL είναι η ευθύνη για τα προϊόντα μας, κάτι που κατακτήσαμε μετά από 36 χρόνια παρουσίας μας στην κατασκευή δερμάτινων ρούχων.
   Η LAPEL επειδή ασχολείται μόνο με τα δερμάτινα ρούχα απευθύνεται σ' όλες τις ηλικίες με ξεχωριστή συλλογή για το κάθε target group. Επιλέξτε ανάμεσα από εκατοντάδες σχέδια που ξεχωρίζουν με τις προσεγμένες λεπτομέρειες και τα φινιρίσματα. Κλασσικά ή μοντέρνα, δερμάτινα μπουφάν, δερμάτινα τζάκετ, δερμάτινες ζακέτες, δερμάτινες φούστες και παντελόνια από δέρμα nappa, suede, nubuk, sheepskin ή συνδυασμό δέρματος και γούνας, σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
up